Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο (25/4, 20:30).
Φούντας και Ισέκα προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη (22/04), με τον προπονητή των Κρητικών, Χρήστο Κόντη, να μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά για το σπουδαίο παιχνίδι. Μπόρχα Γκονθάλεθ και Γιάννης Χριστόπουλος ανέβασαν ρυθμό, ακολουθώντας ατομικό.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: “Με τους Aaron Iseka και Ταξιάρχη Φούντα να προπονούνται κανονικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 25/4, 20:30, Πανθεσσαλικό Στάδιο). Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Οι Borja Gonzalez και Γιάννης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (23/4) στις 17:30″.
ΔΛ
Πηγή ertnews.gr



