Έλος Κισσάμου: Δολοφονία 51χρονου με τρεις σφαίρες σε γιορτή – Συγγενής του θύματος ο δράστης
Με τρεις σφαίρες από 22αρι όπλο πυροβόλησε στο στήθος ο δράστης τον 51χρoνο στη γιορτή Kάστανου στο Έλος Κισσάμου το απόγευμα της Κυριακής.
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18.00 και ενώ η γιορτή ήταν σε εξέλιξη στην πλατεία του χωριού. Κάτοικοι της περιοχής αλλά και δεκάδες επισκέπτες διασκάδάζαν με το συγκρότημα γνωστού κρητικού λυράρη. Το θύμα που κατάγεται από το Έλος γιόρταζε με την πάρεα του την ονομαστική του γιορτή όταν δέχτηκε την επίθεση μπροστά στα έντρομα μάτια των παρευρισκομένων. Επικράτησε πανικός.
Ο δράστης που έχει ταυτοποιηθεί, τράπηκε σε φυγή ενώ ένας γιατρός και ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι 23 ετών και έχει συγγενική σχέση με το θύμα, με τον οποίο μάλιστα έχουν και το ίδιο επίθετο. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 51χρονο στο κέντρο υγείας Κισσάμου και από εκεί στο νοσοκομείο Χανίων ήταν όμως αργά, καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή του.
Στο Έλος Κισσάμου έσπευσαν τα ΤΑΕ που απέκλεισαν το χώρο, καθώς και αστυνομικοί από το τμήμα της Κισσάμου οι οποίοι βρήκαν στόματα κλειστά. Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, καθώς είχε εμπλακεί σε καβγάδες και ξυλοδαρμούς ενώ είχε κατηγορηθεί και για αδεσποτία ζώων.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στον ίδιο και συγγενείς του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποια ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι του δράστη. Αυτό που απασχολει τώρα τους αξιωματικούς της ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση, είναι να μην υπάρξει συνέχεια στον κύκλο του αίματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων ο δράστης τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές.
Πηγή ertnews.gr


