Βερόνικα Κουντερμέτοβα: Η άβολη πρόκριση στη Μαδρίτη και το ραντεβού με την Μπαντόσα (vid)
Η Βερόνικα Κουντερμέτοβα υποχρεώθηκε να αποκλείσει τη μικρότερη αδελφή της, Πολίνα με 2-0 σετ και να κλείσει ραντεβού με τον Πάουλα Μπαντόσα στον 2ο γύρο στο Masters της Μαδρίτης.
Την προηγούμενη εβδομάδα στη Στουτγάρδη η 17χρονη Μίρα Αντρέεβα βρέθηκε αντιμέτωπη για τον 1ο γύρο με την αδελφή της Έρικα, που υποχρεώθηκε να αποχωρήσει εξ αιτίας τραυματισμού μετά το πρώτο game στο 2ο σετ.
Τώρα ήταν η σειρά για δύο άλλες αδελφές από τη Ρωσία να αναμετρηθούν στον 1ο γύρο στο Masters της Μαδρίτης.
Η Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο.19), μια ημέρα πριν από τα 28α γενέθλιά της και η 22χρονη Πολίνα Κουντερμέτοβα (Νο.54) για πρώτη φορά βρέθηκαν αντίπαλες στο κορτ.
Η Βερόνικα πήρε την πρόκριση με 6-2, 6-2, κρύβοντας με το καπέλο το πρόσωπό της στο τέλος, περιμένοντας να αγκαλιάσει την Πολίνα και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Πάουλα Μπαντόσα.
Sisters, forever and always
Veronika Kudermetova moves past her sister in straight sets, 6-2, 6-2.#MMOPEN pic.twitter.com/eDJyLhl9I5
— wta (@WTA) April 23, 2025
Πηγή gazzetta.gr