Οι διαδικασίες αποζημίωσης και αποκατάστασης των ΙΝ Αγίου Ιωάννη και Παναγίας Τεφελίου, στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Οι διαδικασίες αποζημίωσης και αποκατάστασης των ΙΝ Αγίου Ιωάννη και Παναγίας Τεφελίου, στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη

12 Απριλίου 2025 -

Αναφορά προς τους Υπουργούς Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών & Μεταφορών… 

Την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών αποζημίωσης και αποκατάστασης των Ιερών Ναών του Αγίου Ιωάννη και Παναγίας της Ενορίας Τεφελίου αναδεικνύει ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά προς τους Υπουργούς Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών & Μεταφορών σχετική επιστολή διαμαρτυρίας των τοπικών φορέων.

Ειδικότερα, με την επιστολή της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Τεφελίου, φορέων και κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Τεφελίου του Δήμου Αχαρνών Αστερουσίων, εκφράζεται η διαμαρτυρία τους για τις καθυστερήσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης και αποκατάστασης των πληγεισών από το καταστροφικό σεισμό του Αρκαλοχωρίου του Σεπτεμβρίου του 2021 Ιερών Ναών του Αγίου Ιωάννη και της Παναγίας.