Τένις: Πρωταθλητές στο διπλό του Crete Challenger Τσιτσιπάς και Σακελλαρίδης
Πέτρος Τσιτσιπάς και Στέφανος Σακελλαρίδης ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ταμπλό του διπλού στο Crete Challenger με τους Έλληνες τενίστες να επικρατούν με 6-2, 6-2, των Ίλια Σιμάκιν και Κέλσι Στίβενσον.
Στην παρθενική έκδοση του Crete Challenger οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Στέφανος Σακελλαρίδης κατέκτησαν τον τίτλο στο ταμπλό του διπλού, επικρατώντας των Ίλια Σιμάκιν και Κέλσι Στίβενσον με 6-2, 6-2, Νο.4 του ταμπλό.
Λιγότερο από μία ώρα (52 λεπτά) χρειάστηκε το ελληνικό δίδυμο για να επιβληθεί στους Ίλια Σιμάκιν και Κέλσι Στίβενσον και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου στο ταμπλό του διπλού. Οι δύο τενίστες ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και έγιναν οι πρώτοι Έλληνες πρωταθλητές εγχώριου Challenger, με τα Challenger θυμίζουμε να επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από 13 χρόνια.
Πηγή gazzetta.gr