Σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 21χρονου Γερμανού - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 21χρονου Γερμανού

16 Φεβρουαρίου 2025 -

Παραμένει η αγωνία για τον εντοπισμό του 21χρονου Γερμανού τουρίστα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες o Γερμανός, που είχε επισκεφθεί τα Χανιά και διέμενε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, είχε ενοικιάσει αυτοκίνητο και την Πέμπτη πήγε με το αυτοκίνητο αυτό στον Ομαλό και συγκεκριμένα στο Ξυλόσκαλο, στην είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς. Έκτοτε αγνοείται.
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων, που δεν είχε επικοινωνία μαζί του για μέρες, άρχισε να τον αναζητά, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι δήλωσε στις Αρχές την εξαφάνισή του.
Η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη, με τους διασώστες να κινούνται προς το φαράγγι της Σαμαριάς για να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του 21χρονου, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο, αλλά και τις καιρικές συνθήκες, αφού οι άνεμοι, η βροχή και οι χαμηλές θερμοκρασίες δυσχεραίνουν το έργο τους.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το zarpanews, κάτοικοι της Αγίας Ρουμέλης είδαν έναν άνδρα να βρίσκεται στο χωριό, με τα χαρακτηριστικά του να μοιάζουν με εκείνα του 21χρονου, και φέρεται, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το βράδυ της Παρασκευής να επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για να μεταβεί στην Παλαιόχωρα.
Η Αστυνομία λαμβάνει κάθε πληροφορία και την αξιολογεί μέχρι να βρει τη λύση του μυστηρίου.