Ένθετο Κόσμος: Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Αλ Πατσίνο - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ένθετο Κόσμος: Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Αλ Πατσίνο

18 Οκτωβρίου 2024 -

Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, ο Αλ Πατσίνο μίλησε στο BBC για την πατρότητα, για όσα έζησε όταν νόσησε με κορονοϊό, αλλά και για το ποιος θα μπορούσε να τον έχει αντικαταστήσει στον εμβληματικό ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε στην τριλογία “Ο Νονός” του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Μπορεί Ο Αλ Πατσίνο να έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Νέα Υόρκη όμως τα τελευταία 25 χρόνια έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να είναι κοντά στα παιδιά του.

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “Σονυ Μπόυ” κάνει αναδρομή στην καριέρα του αλλά και στο θέμα της πατρότητας. Στην συνέντευξη που έδωσε για το bbc, μιλά για την σχέση που έχει με τον τον μόλις ενός έτους γιο του. 

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

Στο έλεος σφοδρών βροχοπτώσεων η Γαλλία. Χάος από τις πλημμύρες

Μεγάλες πλημμύρες προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και διακοπές της ηλεκτροδότησης, αν και δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα. Στις εικόνες που μεταδίδονται από γαλλικούς ειδησεογραφικούς σταθμούς, αυτοκίνητα και ζώα κτηνοτροφίας φαίνονται να παρασύρονται από τα νερά. Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι το Παρίσι έστειλε 1.500 επιπλέον πυροσβέστες στις πληγείσες περιοχές.

Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί η μισή Κούβα από την έλλειψη καυσίμων εξαιτίας των αμερικανικών κυρώσεων

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στην Κούβα εξαιτίας της δεινείς καταστασης στην οποία βρίσκεται το νησί της Καραϊβικής εξαιτίας μεταξύ άλλων των αυστηρών αμερικανικών κυρώσεων. Η έλλειψη καυσίμων και οι εκτός λειτουργίας μονάδες ηλεκτροπαραγωγής οδήγησαν την κυβέρνηση να αφήσει χωρίς ρεύμα το μεγαλύτερο κομμάτι της χρεοκοπημένης Κούβας. Την ώρα που οι αρμόδιες αρχές τονίζουν οτι το γενικευμένο μπλακ άουτ αναμένεται να σημειωθεί και πάλι. Και όλα αυτο κάτω από την μέγγενη των δραματικών ελλείψεων  σε βασικά είδη διατροφής και φαρμάκων και με σχεδόν περισσότερους από 600 χιλιάδες ανθρώπους να υποφέρουν εκ των άλλων και από προβλήματα υδροδοτησης. 

Πηγή ertnews.gr