Ανοίγει τον “φάκελο ΦΠΑ” η Ελένη Βατσινά ως ειδική αγορήτρια του ΠΑΣΟΚ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ανοίγει τον “φάκελο ΦΠΑ” η Ελένη Βατσινά ως ειδική αγορήτρια του ΠΑΣΟΚ

8 Οκτωβρίου 2024 - /

Στις αλλαγές που, αυτονόητα, πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό του κράτους αλλά και στις υποσχέσεις για “νοικοκύρεμα” που καταλήγουν σε τροποποιήσεις προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων, αναφέρθηκε η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά ως ειδική αγορήτρια του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συζήτηση στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής του νομοσχεδίου για την κωδικοποίηση των διατάξεων που διέπουν τον ΦΠΑ.

Η κ.Βατσινά έκανε λόγο, μάλιστα, για “κατά παραγγελία νομοθέτηση”, η οποία “έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή και στην κοινωνία”. Μεταφέροντας τη “φωνή” της Κοινωνίας – των ιδιωτών και των επιχειρήσεων – υπογράμμισε την επιβεβλημένη ανάγκη να ανοίξει η συζήτηση για τη μείωση του ΦΠΑ.

Η κ.Βατσινά παρέθεσε την ελληνική πραγματικότητα – την ακρίβεια, την στεγαστική κρίση, τον γηράσκοντα πληθυσμό – και κάλεσε την κυβέρνηση να θέσει τις βάσεις για την φορο-ελάφρυνση των πολιτών. “Η κυβέρνηση καλλιεργεί κλίμα αισιοδοξίας, αλλά τα προβλήματα βρίσκονται στην πόρτα μας” – τόνισε η ίδια, απαριθμώντας σειρά “καυτών” ζητημάτων (διεύρυνση του εμπορικού ελλείμματος, διόγκωση του κρατικού χρέους, μείωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων, όφελος για λίγες και μεγάλες επιχειρήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης).

Με αφορμή την μεγάλη συμμετοχή στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, η Ελένη Βατσινά σημείωσε την αγωνία των πολιτών για το μέλλον αλλά και την στήριξη που παρέχουν στο ΠΑΣΟΚ που έχει καταθέσει και θα συνεχίσει να καταθέτει πολιτικές προτάσεις προς όφελος των πολιτών.