Δήμος Ηρακλείου: Εκδήλωση στο Κ.Η.Φ.Η Παλιανής στο Βενεράτο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Δήμος Ηρακλείου: Εκδήλωση στο Κ.Η.Φ.Η Παλιανής στο Βενεράτο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

5 Οκτωβρίου 2024 -

Μια όμορφη, συγκινητική γιορτή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλιανής(Κ.Η.Φ.Η.), που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε σε γιορτινό κλίμα προς τιμήν των ηλικιωμένων μελών του Κέντρου στο Βενεράτο, σκόρπισε πολύ κέφι και περιλάμβανε μουσική και χορό από τους Γιώργο Σακαλάκη που ήταν στη λύρα και το τραγούδι και τον Ζαχάρη Αρμουτάκη στο λαούτο. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν ως δώρα σε όλα τα μέλη γλαστράκια-φυτά και χειροποίητες κορνίζες που έφτιαξε η ομάδα δημιουργικής απασχόλησης του Κ.Η.Φ.Η.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλιανής ευχαρίστησε  θερμά τους καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής που πρόσφεραν στιγμές χαράς σε όλους και στήριξαν αφιλοκερδώς την όμορφη εκδήλωση, καθώς και τον γεωπόνο Βενιζέλο Ι. Χανιωτάκη που προσέφερε δωρεάν, για μια ακόμη φορά, τα φυτά που δόθηκαν στους ωφελούμενους. Τα ΚΗΦΗ λειτουργούν με την υποστήριξη και την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού και Κοινοτικού Ταμείου, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος Κρήτη 2021-2027.