«Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι η προφανής επιλογή» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

«Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι η προφανής επιλογή»

1 Οκτωβρίου 2024 -

Η Γιουνάιτεντ είχε ένα πολύ ασταθές ξεκίνημα στη σεζόν, μετρώντας μόλις τρεις νίκες σε οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Οι φήμες έχουν ήδη αρχίσει να φουντώνουν γύρω από την πιθανή απόλυση του Τεν Χαγκ, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι ο Ολλανδός έχει λάβει δύο ακόμη παιχνίδια για να βελτιώσει την κατάσταση αλλιώς θα του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Ο πρώην αστέρας της Τσέλσι, Τζο Κόουλ, πιστεύει ότι οι μειοψηφικοί ιδιοκτήτες της INEOS είναι πιθανό να προτιμήσουν τον Σάουθγκεϊτ αν όντως διώξουν τον Τεν Χαγκ, με τον πρώην προπονητή της εθνικής Αγγλίας να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας εργασίας μετά την αποχώρησή του από τα “τρία λιοντάρια” το καλοκαίρι.

Μιλώντας στην “Paddy Power”, ο Cole δήλωσε: «Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι η προφανής επιλογή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν κοιτάξετε την ομάδα ιδιοκτησίας, με τον Νταν Άσγουορθ – δούλεψε με τον Σάουθγκεϊτ στην FA και στην πραγματικότητα μου θυμίζει πολύ όταν ο Γκάρεθ ανέλαβε την Αγγλία και έπρεπε να σταθεροποιήσει τα νερά.

Οι οπαδοί δεν ήταν ευχαριστημένοι και κατάφερε να τους κινητοποιήσει και ίσως είναι το σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για τον Γκάρεθ και μισώ να μιλάω για επόμενους μάνατζερ όταν ο μάνατζερ είναι ακόμα στο παιχνίδι, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξεις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και – γνωρίζοντας πώς είναι το ποδόσφαιρο – να ξέρεις ότι πρέπει να σκέφτονται να κάνουν κάτι».

Ο Κόουλ υποστήριξε επίσης ότι ο Τεν Χαγκ μπορεί ακόμα να φύγει από τον σύλλογο με ψηλά το κεφάλι μετά την επιτυχία στο FA Cup και το League Cup, αλλά τόνισε την ανάγκη για αλλαγή με τη γλώσσα του σώματος των παικτών να μιλάει δυνατά. Ο ίδιος δήλωσε: «Η συμπεριφορά της ομάδας του είναι πολύ έντονη και η φωνή του δεν έχει να κάνει με την συμπεριφορά του. Είναι ένα πραγματικά δύσκολο κομμάτι της δουλειάς μας, επειδή ο Έρικ Τεν Χαγκ έρχεται να μας μιλήσει και είναι πάντα πολύ σεβαστός απαντά στις ερωτήσεις και δεν διστάζει. Αλλά τελικά, απλά δεν συμβαίνει (γι’ αυτόν). Αν φύγει, θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους επόμενους μήνες, θα φύγει με ψηλά το κεφάλι. Κέρδισε ασημικά και είναι μέρος της ιστορίας, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μοιάζουν να χρειάζονται μια νέα φωνή γύρω τους.

Είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά βασίζομαι μόνο σε αυτό που βλέπω και στο πώς αντιδρούν οι παίκτες. Η γλώσσα του σώματος, φαίνονται χαμένοι και είναι δύσκολο γιατί είναι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ που δεν τα πάει καλά. Έχει μια φανταστική αλλά δύσκολη δουλειά και είναι καλός άνθρωπος, αλλά νομίζω ότι μπορεί να έχει φτάσει στο τέλος της».

Ο Κόουλ μίλησε επίσης για την επερχόμενη επίσκεψη της Γιουνάιτεντ στο “Estadio do Dragao” για να αντιμετωπίσει την Πόρτο, προβλέποντας ακόμη μία ήττα για τους παίκτες του Τεν Χαγκ.

Ο πρώην διεθνής Άγγλος δήλωσε: «Το πρόβλημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ότι όταν είναι ένα πληγωμένο ζώο, το όνομα εξακολουθεί να είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες της Πόρτο θα είναι έτοιμοι, ο προπονητής και οι οπαδοί επίσης και όλο το μέρος θα είναι ένα καζάνι.

Έχω παίξει εκεί και είναι ένα δύσκολο μέρος και μπορώ να δω μόνο νίκη της Πόρτο, πραγματικά μπορώ. Θα έλεγα 3-1 για την Πόρτο».//Λ.

Πηγή ertnews.gr