Τένις: Συνεχίζει ακάθεκτη η Σαμπαλένκα, ήττα – σοκ για Παολίνι - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Τένις: Συνεχίζει ακάθεκτη η Σαμπαλένκα, ήττα – σοκ για Παολίνι

30 Σεπτεμβρίου 2024 -

Στη φάση των “16” του Masters στην Κίνα πέρασε η Αρίνα Σαμπαλένκα, επικρατώντας με 6-2, 6-2 της Ασλίν Κρούγκερ. Σοκαριστικό αποκλεισμό γνώρισε η Τζαζμίν Παολίνι.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα συνεχίζει ακάθεκτη το σερί νικών της (14-0), επικρατώντας της Ασλίν Κρούγκερ με 6-2, 6-2, εντός 74 αγωνιστικών λεπτών.

Η Λευκορωσίδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Αμερικανίδα αντίπαλό της και χωρίς προβλήματα έκανε ακόμη ένα βήμα προς τον τελικό της διοργάνωσης. Στη φάση των “16′ η 26χρονη αθλήτρια θ’ αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις, η οποία απέκλεισε την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 6-3, 6-3.

Σε αντίθεση με την Αρίνα Σαμπαλένκα, η Τζαζμίν Παολίνι γνώρισε την ήττα από την Μάγκντα Λινέτ με 6-4, 6-0, με συνέπεια να πει αντίο στη διοργάνωση της κινεζικής πρωτεύουσας.

Το εισιτήριο για τη φάση των “16” πήρε και η φορμαρισμένη Καρολίνα Μούχοβα, που μετά το 6-1, 6-3 επί της Τζάκλιν Κρίστιαν, θα αναμετρηθεί για μια θέση στα προημιτελικά με την Κριστίνα Μπούκσα.

Τις πολύ καλές εμφανίσεις, τέλος, συνεχίζει η Ναόμι Οσάκα, που υπέταξε με 6-3, 6-2 την Κέιτι Βόλινετς και πέφτει πάνω στην Κόκο Γκοφ.

Πηγή gazzetta.gr