Ευρεία σύσκεψη στο Αρκαλοχώρι για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ευρεία σύσκεψη στο Αρκαλοχώρι για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων

24 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ευρεία σύσκεψη με σκοπό την οργάνωση δράσεων και διεκδικήσεων για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας διοργανώνεται την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Η πρωτοβουλία ανήκει στη νεοσύστατη Επιτροπή Αγώνα Σεισμόπληκτων Αρκαλοχωρίου και το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση/κάλεσμα του συνδικάτου επισημαίνονται τα εξής:

“Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου και η νεοσύστατη Επιτροπή Αγώνα Σεισμόπληκτων Αρκαλοχωρίου, μπροστά στα τρία χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό και της παντελούς απουσίας του κράτους στα προβλήματα των σεισμόπληκτων της περιοχής του Δ. Μινώα, καλούμε σε σύσκεψη των κατοίκων, των συλλόγων και όλων των Φορέων της περιοχής, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριακού κέντρου του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου.

Ήταν αρκετά τα τρία χρόνια αναμονής και κυβερνητικής κοροϊδίας! Τα μεγάλα λόγια από στελέχη της κυβέρνησης, της Περιφέρειας και των Δήμων περισσεύουν όταν μιλούν για εμάς και τα προβλήματά μας.
Οι σεισμόπληκτοι και οι κάτοικοι της περιοχής επιβάλλεται να οργανώσουμε τον αγώνα μας, να διεκδικήσουμε και να πάρουμε πίσω τη ζωή μας!”