Στις Μοίρες ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Η φωνή σας μετράει και συνεχίζουμε μαζί με την ίδια δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο!» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Στις Μοίρες ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Η φωνή σας μετράει και συνεχίζουμε μαζί με την ίδια δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο!»

21 Σεπτεμβρίου 2024 - /

Με πρώτη στάση το καφενείο του Ροβίθη Μανώλη στις Πατέλες  ξεκίνησε την περιοδεία του ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρώην Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης. Σήμερα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024,  συνεχίζοντας την περιοδεία σε περιοχές του Νομού Ηρακλείου, θα βρίσκεται στη λαϊκή των Μοιρών στις 10:30πμ.

Στο πλαίσιο της πρώτης του στάσης, ο κ.Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΠΑΤΕΛΕΣ

💬 «Η φωνή σας μετράει και συνεχίζουμε μαζί με την ίδια δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο!»

Σήμερα ξεκίνησε η περιοδεία μου στο Νομό Ηρακλείου από το καφενείο του Ροβίθη Μανώλη στις Πατέλες, όπου είχα την τιμή να συνομιλήσω με πολίτες της περιοχής.

Ανταλλάξαμε απόψεις για τα ζητήματα που μας απασχολούν καθημερινά, από τα τοπικά προβλήματα της περιοχής μέχρι τις γενικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ακρίβεια, η οποία ταλανίζει τα νοικοκυριά. Είναι σαφές ότι η καταπολέμηση της και η ανακούφιση των πιο ευάλωτων ομάδων αποτελεί προτεραιότητα.

Η κυβέρνηση έχει ήδη λάβει μια σειρά μέτρων, όπως αύξηση κατώτατου μισθού, επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος και καυσίμων, αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, με τα οποία επιδιώκει να αντιμετωπίσει την ακρίβεια και να ανακουφίσει τα νοικοκυριά. Ο Πρωθυπουργός, στη ΔΕΘ, ανακοίνωσε επιπλέον μέτρα, όπως η αύξηση των συντάξεων και των αποδοχών και μειώσεις φόρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.
Ωστόσο, η αύξηση των τιμών εξακολουθεί να επιβαρύνει σημαντικά τα νοικοκυριά.

Όπως έπραξα και κατά τη θητεία μου ως μέλος της κυβέρνησης, το ίδιο και τώρα, από τη θέση μου ως Βουλευτής Ηρακλείου θα συνεχίσω να μάχομαι αδιάκοπα, καταθέτοντας διαρκώς προτάσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς, επιδιώκοντας συνεργασίες με την κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους φορείς και ασκώντας πίεση. Με στόχο να διασφαλίσουμε την εφαρμογή ουσιαστικών μέτρων που θα θωρακίσουν τα νοικοκυριά απέναντι στην ακρίβεια.

🙏🏼 Ευχαριστώ όλους όσους παρευρέθηκαν!»