Ναδάλ: Ξεκίνησε προετοιμασία για το Laver Cup - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ναδάλ: Ξεκίνησε προετοιμασία για το Laver Cup

23 Αυγούστου 2024 -

Προπονήσεις ενόψει της συμμετοχής του στο Laver Cup ξεκίνησε ο Ράφα Ναδάλ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Αν και η τρέχουσα περίοδος ανήκει στο US Open, ο Ράφα Ναδάλ έχει ξεκινήσει προετοιμασία για τη συμμετοχή του στο Laver Cup, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 20 με 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Ισπανός τενίστας γνωστοποίησε το γεγονός αυτό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία είναι κατά τη διάρκεια προπόνησης του.

Θα είναι το Last Dance;

Οι μνήμες είναι νωπές από την απόσυρση του Ρότζερ Φέντερερ, με τις φήμες να… οργιάζουν για πιθανό Last Dance του Ναδάλ στην ίδια διοργάνωση.

Βέβαια, ο 38χρονος, μίλησε στη Marca τονίζοντας ότι δεν βιάζεται για να πάρει κάποια απόφαση: «Θα σας ειδοποιήσω. Όταν το μάθω κι εγώ θα ενημερωθείτε. Δεν βιάζομαι για να πάρω μια απόφαση για το μέλλον μου. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαι στο Laver Cup. Από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Θυμίζουμε πως την τελευταία φορά που ο Ναδάλ αγωνίστηκε σε επίσημο ματς ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου έφτασε στα προημιτελικά του διπλού, έχοντας ως παρτενέρ τον Κάρλος Αλκαράθ.



Πηγή gazzetta.gr