Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πέταξε εκτός την Γκοφ η Βέκιτς και περιμένει Σάκκαρη - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πέταξε εκτός την Γκοφ η Βέκιτς και περιμένει Σάκκαρη

11 Αυγούστου 2024 -

Η Ντόνα Βέκιτς έκανε την… έκπληξη του τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκλείοντας την Κόκο Γκοφ στον τρίτο γύρο με 7-6(7), 6-2.

Με μία τεράστια νίκη στο γυναικείο ταμπλό ξεκίνησε η τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με την Ντόνα Βέκιτς ν’ αποκλείει την Κόκο Γκοφ χωρίς να χάσει σετ με 7-6(7), 6-2.

Η 28χρονη τενίστρια από την Κροατία πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση, αφού κατάφερε στο πρώτο σετ να επιστρέψει από το 2-5 και να στείλει το σετ στο tie-break. Εκεί, επικράτησε στις λεπτομέρεις της Γκοφ με 9-7 και πήρε το προβάδισμα στον αγώνα.

Στο δεύτερο σκέλος του ματς η Βέκιτς είχε το μομέντουμ, το οποίο της έδωσε την ώθηση να κάνει το 2-0 σετ (6-2) απέναντι στη Νο.2 του κόσμου και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Το αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση αφορά άμεσα τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία παίζει λίγο αργότερα εντός της ημέρας, καθώς η Ελληνίδα είναι στη μεριά της Αμερικανίδας την οποία θα πετύχαινε στα προημιτελικά. Αυτό σημαίνει πως η 29χρονη, αν περάσει την Κόστιουκ στη φάση των “16” θα έχει πιο εύκολο έργο απέναντι στην κολλητή της.

Πηγή gazzetta.gr