123 χρόνια ιστορίας - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

123 χρόνια ιστορίας

8 Αυγούστου 2024 -

123 χρόνια γράφει ιστορία το Γυμνάσιο και μετέπειτα και Λύκειο Πόμπιας που φέτος έχει την τιμητική του! Η Κοινότητα Πόμπιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, το Γυμνάσιο-Λύκειο και το Φίλαθλο Σωματείο “Ο Κόρακας” συνδιοργανώνουν μια μοναδική εκδήλωση με τίτλο «Επιστροφή στα Καλύτερά μας Χρόνια!», που αναμένεται να αφήσει ιστορία!!!! Μια μεγάλη συνάντηση  των Φοιτησάντων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Πόμπιας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 7:30 το απόγευμα, θα γίνουν εγγραφές και περιήγηση στο κτήριο και …στις αναμνήσεις. Θα κτυπήσει το κουδούνι – Σύνταξη στον αύλειο χώρο .

Προσευχή και Έπαρση Σημαίας του σχολείου , ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και καλωσόρισμα της Οργανωτικής Επιτροπής. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και ομιλία του π. Δ/ντη Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Στυλ Νταλιαδάκη .

«Απονομή τιμητικών διακρίσεων στους καθηγητές/τριες.

Σύντομες αφηγήσεις -τοποθετήσεις από τους παρόντες .

Κέρασμα από τους οργανωτές με εδέσματα σε μπουφέ με άφθονο κρασάκι και ρακάκι .

Μουσικό ταξίδι στα μαθητικά μας χρόνια με τους Γεωργιλαδάκη Αλέκο και Καρτσιντάκη Κων/νο στην επιλογή των τραγουδιών.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλεται βίντεο με φωτογραφίες από τη μαθητική ζωή από το 1920 μέχρι τις ημέρες μας» αναφέρουν οι διοργανωτές.