Τσιτσιπάς: Ήττα και αποκλεισμός στο διπλό του Γκστάαντ για Στέφανο και Πέτρο - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Τσιτσιπάς: Ήττα και αποκλεισμός στο διπλό του Γκστάαντ για Στέφανο και Πέτρο

18 Ιουλίου 2024 -

Τέλος στις υποχρεώσεις των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό του Γκστάαντ έβαλε το δίδυμο Κορνέα και Μπέγκεμαν, επικρατώντας στην προημιτελική φάση του ελβετικού τουρνουά με 7-6 (3), 3-6, 11-9

Τον τελευταίο τους αγώνα πριν το διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσαν ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο διπλό του Γκστάαντ, όπου γνώρισαν την ήττα και συνάμα τον αποκλεισμό από το δίδυμο των Κορνέα και Μπέγκεμαν με 7-6 (3), 3-6, 11-9.

Οι Κορνέα και Μπέγκεμαν κατάφεραν να πάρουν το αμφίρροπο 1ο σετ, στο οποίο ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και το tie-break. Στο επόμενο σετ, Πέτρος και Στέφανος ήταν αισθητά καλύτεροι και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για την ισοφάριση, αφού προηγήθηκαν με 4-1. Με το 6-3 έκαναν το 1-1 και έστειλαν τον αγώνα σε match tie-break.

Στο match tie-break οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με τους αδερφούς Τσιτσιπά να κάνουν ένα πολύ κρίσιμο mini-break στο τέλος και να αποκτούν το μεγάλο προβάδισμα με 9-7. Οι Κορνέα και Μπέγκεμαν έσβησαν το πρώτο match point στο σερβίς του, ενώ στο δεύτερο, στη μεγάλη ευκαιρία των δυο Ελλήνων παικτών, ο Στέφανος έκανε διπλό λάθος.

Πηγή gazzetta.gr