Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Μετζέντοβιτς στον δεύτερο γύρο του Γκστάαντ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Μετζέντοβιτς στον δεύτερο γύρο του Γκστάαντ

16 Ιουλίου 2024 -

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά την παρουσία του στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά του Γκστάαντ κόντρα στον Χαμάντ Μετζέντοβιτς, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκεται στην Ελβετία και στο Γκστάαντ λαμβάνοντας μέρος στο χωμάτινο τουρνουά της πόλης.

Ο Έλληνας τενίστας, ως Νο.1 του ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye, μαθαίνοντας το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) τον αντίπαλο του στον δεύτερο γύρο. Ο Νο.12 του κόσμου θα βρει στην απέναντι πλευρά του court τον Χαμάντ Μετζέντοβιτς, ο οποίος επικράτησε του Μαρκ Αντρέα Χέσλερ με 6-7(1), 7-6(2), 6-3.

Το παιχνίδι με τον Μεντζένοβιτς ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη (17/7) και θα αρχίσει στις 16:00, ώρα Ελλάδος.

Ο Μετζέντοβιτς, που προπονείται με τον Βίκτορ Τροΐτσκι, βρίσκεται στο Νο.122 της παγκόσμιας κατάταξης και η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του μέχρι τώρα είναι ο τίτλος στα Next Generation ATP Finals το 2023, όταν στη διοργάνωση που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Τζέντα, στον τελικό επιβλήθηκε επί του Αρτούρ Φιλς

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Χαμάντ Μετζέντοβιτς και ο νικητής στη συνέχεια θα παίξει είτε με τον Ιταλό, Φάμπιο Φονίνι, είτε με τον Περουβιανό, Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας τενίστας πρόκειται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο ελβετικό τουρνουά από το διπλό, το απόγευμα της Τρίτης (16/7), όπου μαζί με τον αδερφό του Πέτρο αντιμετωπίζουν το δίδυμοΝίκολας Μπαριέντος και Λουκ Τζόνσον.

Πηγή gazzetta.gr