Ναδάλ: Ο Ισπανός κληρώθηκε με τον… Μποργκ στο Μπάσταντ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ναδάλ: Ο Ισπανός κληρώθηκε με τον… Μποργκ στο Μπάσταντ

14 Ιουλίου 2024 -

Ο Ράφα Ναδάλ επιστρέφει στη δράση και η κλήρωση στον 1ο γύρο του Μπάσταντ τον φέρνει αντιμέτωπο με τον γιο του Μπιορν Μποργκ!

Το τουρνουά στο Μπάσταντ που έρχεται την επόμενη εβδομάδα κρύβει ίσως το… παιχνίδι που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μιας και στον 1ο γύρο, ο Ράφα Ναδάλ θα αντιμετωπίσει Λίο Μποργκ.

Ο γιος του σπουδαίου Μπιορν Μποργκ αγωνίζεται με Wild Card στο Μπάσταντ και θα συναντήσει τον Ναδάλ, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του στο χώμα καθώς δεν έπαιξε στο Wimbledon, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, που θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Roland Garros.

Ο 21χρονος, γεννημένος το 2003 βρίσκεται στο Νο467 του κόσμου και στο παρελθόν έχει βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Rafa Nadal Academy για να προπονηθεί και να εξελίξει το παιχνίδι του.

Φυσικά με το άκουσμα του ζευγαριού άπαντες… πανηγύρισαν, με τους δύο τενίστες να κάνουν κοινή προπόνηση, μία μέρα πριν την κλήρωση. Στο τουρνουά υπάρχουν ακόμα οι Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάσπερ Ρούουντ, ως τα δύο υψηλότερα seed.

Η κλήρωση του Μπάσταντ



Πηγή gazzetta.gr