Οι Σίνερ και Χουρκάτς για τον τίτλο στο Χάλε - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Οι Σίνερ και Χουρκάτς για τον τίτλο στο Χάλε

28 Ιουνίου 2024 -

Ο Γιάνικ Σίνερ και ο Χούμπερτ Χουρκάτς θα αγωνιστιούν στον τελικό στο 500άρι τουρνουά στο Χάλε.

Ο Γιάνικ Σίνερ και ο Χούμπερτ Χουρκάτς είναι οι παίκτες που θα διεκδικήσουν την Κυριακή (23/6, 15:00) τον τίτλο στο 500άρι τουρνουά στο Χάλε.

Συμπαίκτες στο διπλό ανδρών στο Χάλε, οι Σίνερ και Χουρκάτς θα βρεθούν αντίπαλοι για 5η φορά, με το σκορ να είναι στο 2-2.

Για τον Σίνερ θα είναι ο πρώτος τελικός της καριέρας του στο χορτάρι, μετά τη νίκη του απέναντι στον Ζιζέν Ζανγκ με 6-4, 7-6(3).

Ο Ιταλός, Νο.1 στον κόσμο, η καλύτερη μέχρι σήμερα επίδοση που είχε να επιδείξει, ήταν ο περσινός ημιτελικός με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon. O Σίνερ θα διεκδικήσει τον 14ο τίτλο στην καριέρας του και 4ο μέσα στο 2024, μετά το Australian Open, το 500άρι στο Ρότερνταμ και το Masters στο Μαϊάμι.

Ο Χούμπερτ Χουρκάτς στον πρώτο χρονικά ημιτελικό απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 7-6(2), 6-4.

Με τη σειρά του ο 27χρονος Πολωνός θα παίξει για τον 9ο τίτλο του στο Tour και 2ο μέσα στη χρονιά μετά αυτόν στο 250άρι του Εστορίλ.
Ο μοναδικός του τίτλος στο χορτάρι ήταν προ διετίας στο Χάλε, ενώ με την πορεία του μέχρι τον τελικό ανέβηκε στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, για νέο ρεκόρ καριέρας, ξεπερνώντας τους Αλεξ Ντε Μινόρ και Κάσπερ Ρουντ.



Πηγή gazzetta.gr