Παντού - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Συνεχίζονται οι διοργανώσεις αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων στην Μεσαρά, συνεχίζονται και οι υγειονομικές καλύψεις των διοργανώσεων αυτών με την άψογη παρουσία των Εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μετά από πρόσκληση των διοργανωτών και έγκριση του Τομέα Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων στην Πόμπια μεταξύ ομάδων της Μεσαράς όπου οι Εθελοντές μας συνεχίζουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή το 13ο Matala Street Painting που στολίζει γιορτινά το άλλοτε ψαροχώρι ενόψει του Matala Beach Festival. Οι Εθελοντές μας ήταν παρόντες αντιμετωπίζοντας επιτυχώς οποιοδήποτε περιστατικό ήθελε προκύψει.

Μία ακόμα άψογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλιάς που διοργάνωσε τον αγώνα δρόμου “σκαλιδοτρέχω” στα όμορφα σοκάκια του χωριού. Οι Εθελοντές του Τμήματος Μοιρών ήταν παρόντες και σε αυτή την διοργάνωση αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας αγωνιζόμενων αθλητών και παρευρισκομένων. Ευχαριστούμε τους Εθελοντές του ΠΤ Μοιρών του ΕΕΣ που είναι παντού, όπου κι αν καλεστούν για να καλύψουν υγειονομικά τις εκδηλώσεις!