Roland Garros: Πρεμιέρα στα προκριματικά του Roland Garros με νίκη – ανατροπή για τον Τιμ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Roland Garros: Πρεμιέρα στα προκριματικά του Roland Garros με νίκη – ανατροπή για τον Τιμ

20 Μαΐου 2024 -

Την πορεία του ως προς το κυρίως ταμπλό του Roland Garros ξεκίνησε με νίκη ο Ντομινίκ Τιμ, επικρατώντας του Φράνκο Αγκαμενόνε με 3-6, 6-3, 6-2 στο προκριματικό γύρο του γαλλικού Grand Slam.

Με νίκη ξεκίνησε την ο Ντόμινικ Τιμ στα προκριματικά του Roland Garros, στην τελευταία φορά που ο Αυστριακός θα λάβει μέρος στο γαλλικό Grand Slam, καθώς αναμένεται να κλείσει την καριέρα του στα τέλη της σεζόν.

Ο Αυστριακός τενίστας πήρε τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Φράνκο Αγκαμενόνε με 3-6, 6-3, 6-2 και πήρε την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Ο έμπειρος αθλητής μέτρησε 41(!) winners και 4 άσους, αλλά και 67% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (32/48).

Έκανε 41(!) αβίαστα λάθη, έναντι 35 του αντιπάλου του, και έκανε 4 διπλά λάθη, σε σχέση με τον Ιταλό που υπέπεσε σε 5. Μετουσίωσε σε break 5/14 ευκαιρίες του στο ματς, και κατάφερε να σβήσει 6/9 απειλές του Αγκαμενόνε, που έμεινε πρόωρα εκτός.

Ο επόμενος αντίπαλος του Ντόμινικ Τιμ θα είναι ο Φινλανδός Ότο Βιρτάνεν, ο οποίος άφησε εκτός με 6-2, 6-3 τον Αυστραλό Ντέιν Σουίνι.

Πηγή gazzetta.gr