Μπαντόσα: Έβαλε «στοπ» στην πορεία της η Γκοφ (vid) - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Μπαντόσα: Έβαλε «στοπ» στην πορεία της η Γκοφ (vid)

20 Μαΐου 2024 -

H Κόκο Γκοφ έβαλε «στοπ» στην πορεία της Πάουλα Μπαντόσα, επικρατώντας με 5-7, 6-4, 6-1 για να πάρει το εισιτήριο στα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Μπορεί να προηγήθηκε στα σετ, αλλά η Πάουλα Μπαντόσα γνώρισε την ήττα από την Κόκο Γκοφ με 5-7, 6-4, 6-1, στο πλαίσιο της φάσης των “16” του τουρνουά Masters της Ρώμης. Εκεί, η Αμερικανίδα τενίστρια θ’ αντιμετωπίσει την Κίνβεν Τζενγκ, η οποία νωρίτερα πήρε τη νίκη χωρίς να χάσει σετ (6-2, 6-4) επί της Ναόμι Οζάκα.

Η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία βρέθηκε μετά από καιρό σε 16άδα ενός τουρνουά, δεν άντεξε απέναντι στην κάτοχο του περυσινού Miami Open. Η Κόκο Γκοφ, από την άλλη, αν και έχασε το πρώτο σετ με 7-5 στη συνέχεια κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να στείλει την υπόθεση πρόκριση σε decider. Εκεί, η νεαρή Αμερικανίδα ήταν απόλυτα κυρίαρχη, επιτρέποντας στην αντίπαλό της να πάρει μόνο ένα game (6-1)

Τώρα, η Γκοφ θ’ αντιμετωπίσει την Κίνβεν Τζενγκ στα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο έτερος προημιτελικός, από τον οποίο θα προκύψει το ζευγάρωμα στην τετράδα, είναι ανάμεσα σε Σβιόντεκ και Κιζ.

Η Πολωνή, χωρίς ν’ αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία, πήρε τη νίκη επί της Κέρμπερ με 7-5, 6-3, ενώ η Μάντισον Κιζ κυριάρχησε της Σοράνα Κιρστέα με 6-2, 6-1.

Πηγή gazzetta.gr