Έρχεται… - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται οι διοργανωτές του Matala Beach Festival, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι ανακοινώσεις για τα ονόματα που θα συμμετέχουν στις συναυλίες του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του Καλοκαιριού! Και επειδή Φεστιβάλ και Μάταλα χωρίς χρώμα δεν γίνεται, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων Ματάλων, προχώρησε σε κάλεσμα, για όλους εκείνους που αγαπούν την ζωγραφική και το καθιερωμένο street painting, στον παραλιακό οικισμό των Ματάλων!

«Εσείς βάζετε τα πινέλα και την φαντασία και εμείς σας δίνουμε τα χρώματα. Σας προσκαλούμε φέτος την Κυριακή 23-06-2024, δυο εβδομάδες πριν το Matala Beach Festival  να ζωγραφίσουμε και να μετατρέψουμε τους δρόμους μας σε πολύχρωμους καμβάδες και καθώς περπατάμε σε αυτούς , η φαντασία των δημιουργών να μας ταξιδεύει.

Σας περιμένουμε όλους να μοιράσουμε μηνύματα ειρήνης αγάπης φιλίας. Σας περιμένουμε όλους να μπούμε σε φεστιβαλικούς ρυθμούς. Υποστηρικτές του 13ου Matala Street Painting είναι η εταιρεία χρωμάτων Vitex και η εταιρεία Giatrakis Μπάνιο Δάπεδο Θέρμανση Δόμηση στο Τυμπακι τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αποκλειστική χορηγία των χρωμάτων και για όλη την συνεργασία .

Σας ενημερώνουμε ότι οι συμμετοχές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 03-06-2024 στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην αφίσα.» αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα!