Δεύτερη γιορτή υιοθεσίας στις Μοίρες – Από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Μεσαράς «Η Αγάπη» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Δεύτερη γιορτή υιοθεσίας στις Μοίρες – Από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Μεσαράς «Η Αγάπη»

10 Μαΐου 2024 -

Συνεχίζει δυναμικά το έργο του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσαράς «Η Αγάπη» που λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα διοργάνωσε για δεύτερη φορά μία γιορτή υιοθεσίας στις Μοίρες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 2η γιορτή υιοθεσίας του συλλόγου έξω από το δημαρχείο του Δήμου Φαιστού.

Σκυλάκια που οι εθελοντές έχουν μαζέψει από το δρόμο ή έχουν σώσει από την εγκατάλειψη όταν ακόμα είναι νεογέννητα, βρίσκονταν έξω από το Δημαρχείο Φαιστού περιμένοντας μια ενδεχόμενη φιλοξενία που θα τους χαρίσει την αγάπη και την ζεστασιά μιας οικογένειας.

«Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θερμή, τα σκυλάκια μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν με παιδάκια, να τα βγάλουν βόλτα, να τα ταΐσουν και γενικά να μάθουν πως να φέρονται σε ένα σκυλάκι.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για τα κεράσματα, νερά και αναψυκτικά που δώρισαν για να προσφέρουμε στον κόσμο που μας επισκέφθηκε.

Επίσης όσους ήρθαν και αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνος τους για να βοηθήσουν στην εκδήλωση.

Ήταν μια πολύ όμορφη δράση που πολλοί ζήτησαν να επαναληφθεί!!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσαράς «Η Αγάπη»!