Αρχαιρεσίες του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων – Οι ημερομηνίες των εκλογών - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Αρχαιρεσίες του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων – Οι ημερομηνίες των εκλογών

8 Απριλίου 2024 - /

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 7 Απρίλη η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων με μεγάλη συμμετοχή.

Στη συζήτηση αναδείχτηκαν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες του προηγούμενου διαστήματος στα μπλόκα, για το ΚΥ Χάρακα, στα Δημοτικά Συμβούλια,για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες. Αναδείχτηκε η ανάγκη να συγκρουστούμε με την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που την υπηρετούν, στην κατεύθυνση της σύγκρουσης με τα συμφέροντα των εμποροβιομηχάνων και των μεγαλοεισαγωγέων. Η μαζικοποίηση του Αγροτικού Συλλόγου, οι νέες προσθήκες στη ζωντανή λειτουργία του, θα δώσει ώθηση για νέους αγώνες, για να μείνουμε στα χωριά και στα χωράφια μας.

Η εκλογοαπολογιστική ΓΣ αφού ολοκλήρωσε τον απολογισμό της εξέλεξε 4μελή εφορευτική επιτροπή η οποία συνεδρίασε κι όρισε τις παρακάτω ημερομηνίες των εκλογών:

  • Τρίτη9/4, μεταξύ 6μμ και 9μμ στον Πύργο (αίθουσα δημαρχείου)
  • Τετάρτη 10/4, μεταξύ 6μμ και 9μμ στα Πραιτώρια (αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου)
  • Πέμπτη 11/4, μεταξύ 6μμ και 9μμ στο Τεφέλι (καφενείο Μαθιός)
  • Παρασκευή 12/4, μεταξύ 6μμ και 9μμ στο Μεσοχωριό (καφενείο Κατσαπρακάκη)
  • Σάββατο 13/4, μεταξύ 6μμ και 9μμ στον Χάρακα (στου Τζο).

H εφορευτική επιτροπή θα δέχεται την κατάθεση των υποψηφιοτήτων μέχρι την Τρίτη 9/4 στις 12:00μ.μ., στο τηλέφωνο:694-737-2322.

Καλούμε τους αγρότες και τις αγρότισσες να συμμετέχουν μαζικά στις αρχαιρεσίες και να δυναμώσουν τον οργανωμένο αγώνα μέσα από τον Αγροτικό Σύλλογο, για να μείνουμε στα χωριά και στα χωράφια μας.