Τζόκοβιτς: Οι τρεις υποψήφιοι προπονητές του μετά το διαζύγιο με τον Ιβανίσεβιτς - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Τζόκοβιτς: Οι τρεις υποψήφιοι προπονητές του μετά το διαζύγιο με τον Ιβανίσεβιτς

Τζόκοβιτς: Οι τρεις υποψήφιοι προπονητές του μετά το διαζύγιο με τον Ιβανίσεβιτς

28 Μαρτίου 2024 -

Η αιφνίδια λύση συνεργασίας του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, έπεσε ως κεραυνός εν αίθρια στον κόσμο του τένις με τα σενάρια για τον επόμενο τεχνικό του Σέρβου να είναι πολλά.

Το πρωί της Τετάρτης (27/3) ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Μία συνεργασία που διήρκεσε έξι χρόνια, πετυχαίνοντας πολλά πράγματα, δημιουργώντας νέα ρεκόρ, κατακτώντας παράλληλα 12 Grand Slams.

Τα ρεπορτάζ για τον… διάδοχο του Γκόραν Ιβανίσεβιτς είναι αρκετά, αλλά αυτό που απορρέει από το περιβάλλον του Νο.1 τενίστα στον κόσμο είναι ότι η αλλαγή προπονητή δεν θα γίνει με βιασύνη. Ο κάτοχος 24 Grand Slam δεν πρόκειται ν’ αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του, αλλά επιθυμεί να προσθέσει ένα νέο μέλος στην ομάδα του το οποίο θα του δώσει τη… σπίθα που φάνηκε να χάνεται στο πρόσφατο Indian Wells.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Γκόραν Ιβανίσεβιτς

Μπόρις Μπέκερ

O κάτοχος έξι Grand Slams, πρόσφατα, επέστρεψε στην προπονητική αναλαμβάνοντας τον Χόλγκερ Ρούνε. Η κοινή πορεία των δύο σταμάτησε πολύ γρήγορα με τον νεαρό τενίστα ν’ αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία τους μετά το Australian Open. O Μπόρις Μπέκερ έχει δουλέψει και παλαιότερα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και πολλάκις έχει εκφράσει τον σεβασμό του για τον Σέρβο τενίστα. Αποτελεί ένα προπονητή, ο οποίος μπορεί να δώσει αυτό που… λείπει τη δεδομένη στιγμή στον Τζόκοβιτς και να τον βοηθήσει να επανέλθει στους τίτλους.

Πάτρικ Μουράτογλου

Μετά την απόλυση του Μπόρις Μπέκερ από τον Χόλγκερ Ρούνε, ο Πάτρικ Μουράτογλου συνεργάστηκε ξανά με τον νεαρό τενίστα. Βέβαια, η πορεία του Δανού αθλητή παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, με την πρόσφατη ήττα του από τον Φαμπιάν Μαροζάν να φέρνει και πάλι σύννεφα στην επαγγελματική… σχέση των δύο. Ο έμπειρος προπονητής, έχοντας συνεργαστεί με τεράστια ονόματα στον χώρο του τένις, διαθέτη το “know how” για να καλύψει τις ανάγκες του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Άντι Ρόντικ

Η συνεργασία με έναν παλιό αντίπαλο δεν μοιάζει απίθανη. Αν και αγωνιστικά, οι δύο άντρες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις ο Άντι Ρόντικ έχει δηλώσει ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Αμερικανός γνωρίζει πολύ καλά του τωρινούς αντιπάλους του Σέρβου και μία πιθανή συνεργασία μπορεί να αποτελέσει τεράστιο κίνητρο και για τους δύο. Αρχικά, ο Αμερικανός θα θελήσει να κάνει… αισθητή την επιστροφή του στον χώρο του τένις και δεύτερον ο Νόλε θα θελήσει να αποδείξει πως αυτό το… πείραμα μπορεί να βγει.

Πηγή gazzetta.gr