Μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά την Κυριακή στην Χαλκιδική - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά την Κυριακή στην Χαλκιδική

28 Μαρτίου 2024 -

Τρείς μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στη μνήμη του, στη Χαλκιδική, στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Γεροπλατάνου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το καλοκαίρι του 2025 αναμένεται να γίνει αφιερωματική συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τον τραγουδιστή.
H ανακοίνωση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος

«Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και η σύζυγος του αειμνήστου ερμηνευτή κα Χριστίνα Καρρά θα προχωρήσουν σε από κοινού δηλώσεις προς τα ΜΜΕ για την μεγάλη συναυλία προς τιμήν του εκλιπόντος καλλιτέχνη, την Κυριακή 31/3/24, στον προαύλιο χώρο του Ι. Ναού Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής όπου θα λάβει χώρα το μνημόσυνο.

Ιερό μνημόσυνο από την ΣΟΝΕ στην μνήμη του αειμνήστου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά.

 

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του θα πραγματοποιηθεί, πρώτα ο Θεός, μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του. Υπολογίζεται το Καλοκαίρι του 2025 στην Θεσσαλονίκη.

 

Η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής».