Όροι Χρήσης - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών μας διατίθεται από την εταιρία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η αντιγραφή ή η εκτύπωση στοιχείων μόνο για το σκοπό της μελέτης και ανάλυσής τους αποκλειστικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά δε θα μεταβληθούν, αλλοιωθούν ή χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου.

Η εταιρία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και των στοιχείων που περιέχονται σ’ αυτόν.

Απαγορεύεται η με οποιαδήποτε τρόπο χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών που προσφέρονται στον επισκέπτη της πύλης η οποία τυχόν παραβαίνει τους ισχύοντες νόμους του κράτους.

Η επίσκεψη στον ιστότοπο www.antilalospress.gr και η χρήση των υπηρεσιών που αυτός προσφέρει αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:

Το περιεχόμενο που σας προσφέρει η εταιρία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας η οποία επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της από την δίχως έγγραφη άδεια παράνομη χρήση του περιεχομένου αυτού.

Η εταιρία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο που προσφέρεται στις ιστοσελίδες μας από τρίτους το οποίο και φέρει τα πνευματικά δικαιώματα των ιδιοκτητών του.

Για κάθε πληροφορία που αφορά πνευματικά δικαιώματα επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Η εταιρία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ δεν χρησιμοποιεί (παρά μόνο για στατιστικούς λόγους) ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των χρηστών / επισκεπτών του ιστότοπου www.antilalospress.gr ούτε και δίδει σε τρίτους τέτοιου είδους δεδομένα για κανένα λόγο σεβόμενη τους επισκέπτες της και την κείμενη νομοθεσία.

Για κάθε πληροφορία που αφορά προσωπικά δεδομένα επικοινωνήστε μαζί μας