«Τσίκνισαν» στα σχολεία της Μεσαράς - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

«Τσίκνισαν» στα σχολεία της Μεσαράς

8 Μαρτίου 2024 -

Μετά από πρόσκληση των αντίστοιχων Διευθυντών, τιςσχολικές μονάδες της Μεσσαράςεπισκέφθηκαν την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου, κ Μανώλης Μπελαδάκης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας της Περιφέρειας Κρήτης, κα Ελένη Μαράκη συνοδευόμενοι από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με σκοπό να ενημερωθούν για τα τρέχοντα ζητήματα των σχολικών μονάδων, να προτείνουν λύσεις και να ανταλλάξουν απόψεις. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο έθιμο του «τσικνίσματος» μαζί με τους εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους γονέων των μαθητών των Σχολείων.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καλυβιανής, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίουκαθώς και το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείων των Αγίων Δέκα.

Τόσο οι διευθυντές, όσο και οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι γονείς ευχαρίστησαν τον κ Μπελαδάκη για την συμβολή του στην ομαλή λειτουργία των Σχολείων της Μεσσαράς, την στελέχωσή τους με το απαραίτητο προσωπικό αλλά και την άμεση κάλυψη των κενών όταν προκύπτουν.

Ο κ. Μανώλης Μπελαδάκης δήλωσε προς τους εκπαιδευτικούς ότι βρίσκεται και θα βρίσκεται δίπλα τους σε ότι χρειαστούν ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργεία των σχολείων, επισημαίνοντάς τους τη σημασία της συνέπειας στις εκπαιδευτικές αξίες.

Η κα Ελένη Μαράκη ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης στον τομέα της Παιδείας, παρουσιάζοντας τους το όραμα της συνολική ποιοτική αναβάθμιση των παιδιών της Κρήτης.