Τραγωδία: Αυτοκτόνησε δίπλα στον τάφο του πατέρα του - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε δίπλα στον τάφο του πατέρα του

21 Μαρτίου 2024 -

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 27χρονου Γ.Σ., από το Χάβαρι, του δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης 20/3, έδωσε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετική καραμπίνα, στο νεκροταφείο του χωριού, μόλις λίγα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του, τον οποίον είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια.

Ο 27χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, επρόκειτο να μεταβεί χθες από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει την μητέρα και τον αδελφό του (σ.σ. ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών).

Βλέποντας ότι καθυστερεί, τα συγγενικά του πρόσωπα, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί.

Το άψυχο σώμα του Γ.Σ., εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του.

Η μεγάλη ανάρτηση

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του, ο 27χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία φαίνεται πως οδηγεί από την Αχαΐα, προς την Ηλεία, και στην οποία γράφει «καλή αντάμωση».

Άνθρωποι που τον γνώριζαν αναφέρουν στο Patrisnews, πως αυτή η ανάρτηση, μαρτυρά πως ίσως ο 27χρονος είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, πριν φτάσει στο χωριό.