Το έσκασε ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού – Τι υποστηρίζει ο πατέρας του - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Το έσκασε ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού – Τι υποστηρίζει ο πατέρας του

11 Μαρτίου 2024 -

Άφαντος είναι από χθες ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού ο οποίος βρισκόταν σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης σε κοινωνική δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δοθεί άδεια από εισαγγελέα να δει συνοδεία κοινωνικής λειτουργού τον πατέρα του. Ωστόσο ο 15χρονος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον πατέρα του, παρουσία της κοινωνικής λειτουργού, βρήκε τρόπο και έφυγε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει συλληφθεί η κοινωνική λειτουργός.

Με μηνύσεις απειλεί ο παλαιοχριστιανός για την εξαφάνιση του γιου του
Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για τον 15χρονο γιο του και το πώς εξαφανίστηκε, ενώ απείλησε με μηνύσεις.

«Το παιδί την κοπάνησε. Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση, δεν ξέρω αν είναι και στημένη. Εκεί πέρα ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και είχε μια στρατιά αστυνομικών. Εγώ ήμουν μέσα σε ένα καφέ ενός φίλου μου που είχε εκεί πέρα στο γήπεδο και ξαφνικά έρχεται η συνοδός του παιδιού και μου λέει “έφυγε, πού είναι;”. Τώρα όλο αυτό μέσα σε έναν χώρο που έχει και κάμερες, που έχει συνοδό. Έψαχνα, ρωτούσα τους αστυνομικούς εκεί πέρα, οποιονδήποτε μπορεί να μου δώσει πληροφορίες μαζί με τη συνοδό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 45χρονος παλαιοχριστιανός.

«Μέχρι που η συνοδός με απείλησε με τον εισαγγελέα σαν να μου επέρριπτε ευθύνες. Ε, και σηκώθηκα και έφυγα, λέω άμα είναι να τα βάζει μαζί μου, εντάξει, έλεος!», συμπλήρωσε.

Για το πώς χάθηκε το παιδί, ο πατέρας εξήγησε ότι «πήγα να τους κεράσω ένα σουβλάκι, ήταν και η συνοδός. Σε κάποια φάση βγήκαν έξω το παιδί και η συνοδός. Μετά αγνοείται το τι έγινε. Εγώ ήμουν σε βιντεοσκοπούμενο χώρο, ήταν δίπλα μου αστυνομικοί, καθόντουσαν. Δεν είναι ότι είχα κάποια εμπλοκή με το όλο θέμα».

«Την ευθύνη του παιδιού δεν την είχα εγώ. Πώς δηλαδή να το υποκίνησα που ούτε κατάλαβα τι έγινε. Δεν είναι παράλογο αυτό; Πολλά θέλουν να μου χρεώσουν, αλλά να δούμε όμως και τι γίνεται στην πραγματικότητα. Από την αρχή της ιστορίας, ναρκωτικά ήθελαν να μου βρουν με αστυνομικούς σκύλους, όπλα ήθελαν να μου χρεώσουν, τώρα με το παιδί θέλουν να μου το χρεώσουν, εντάξει…» συμπλήρωσε o παλαιοχριστιανός.

«Αυτή η μέριμνα του κράτους με αγαλλίασε, νιώθω τρισευτυχισμένος», αναφέρει ειρωνικά. Αισθάνομαι ότι έχουμε ένα κράτος που μεριμνά. Θα υποβάλλω μήνυση με τον δικηγόρο μου».

Πηγή: iefimerida.gr