Στην κορυφή της Κρήτης η ομάδα Βόλεϊ αγοριών του ΓΕΛ Μοιρών – Επόμενος στόχος το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Στην κορυφή της Κρήτης η ομάδα Βόλεϊ αγοριών του ΓΕΛ Μοιρών – Επόμενος στόχος το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

13 Μαρτίου 2024 - /

Για τον Πειραιά, ταξιδεύει απόψε η Ομάδα βόλεϊ αγοριών του ΓΕΛ Μοιρών, η οποία κατέκτησε το Σχολικό Πρωτάθλημα Κρήτης, και βάζει πλέον στόχο το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Η ομάδα αγοριών του ΓΕΛ Μοιρών νίκησε στο ταϊ μπρεϊκ την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Ρεθύμνου στον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Κρήτης με 2-1 (25-20, 19-25 και στο tie break 13-15).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΓΕΛ ΜΟΙΡΩΝ

 

Με αφορμή την κατάκτηση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ από το Γενικό Λύκειο Μοιρών, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης προχώρησε στην παρακάτω συγχαρητήρια δήλωση:

 

«Είμαστε υπερήφανοι ως Δήμος Φαιστού που το Γενικό Λύκειο Μοιρών κατάφερε να κατακτήσει το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ, μέσα σε μια ανταγωνιστική διαδικασία ευγενούς άμιλλας και σοβαρής προσπάθειας.

 

Το γεγονός ότι όλοι αθλητές του Λυκείου είναι μέλη του ΓΑΣ Μεσαράς δείχνει πως ο Δήμος μας και η περιοχής μας, στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό και γι’ αυτό οφείλουμε συγχαρητήρια τόσο στον Σύλλογο, όσο όμως και στους καθηγητές και προπονητές των παιδιών μας. Ασφαλώς μεγάλοι νικητές είναι όλοι οι παίκτες του Γενικού Λυκείου Μοιρών, στους οποίους κι εύχομαι θερμά συγχαρητήρια, αλλά και να παραμένουν πάντα ψηλά.

 

Έχουμε πει πολλές φορές, πως ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, είναι υγεία, είναι δείγμα προόδου. Γι’ αυτό και τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις κι ευχόμαστε το παράδειγμα του Γενικού Λυκείου Μοιρών να αποτελέσει παράδειγμα για όλες τις μαθήτριες κι όλους τους μαθητές, αλλά και για τον Δήμο μας.

 

Θερμά συγχαρητήρια!».