Σαποβάλοφ – Τσιτσιπάς: Οριστική διακοπή λόγω βροχής μετά από τρία games - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Σαποβάλοφ - Τσιτσιπάς: Οριστική διακοπή λόγω βροχής μετά από τρία games

Σαποβάλοφ – Τσιτσιπάς: Οριστική διακοπή λόγω βροχής μετά από τρία games

23 Μαρτίου 2024 -

Η βροχή έκανε και πάλι την εμφάνισή της στη Φλόριντα, διακόπτοντας το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντένις Σαποβάλοφ, αναγκάζοντας στη συνέχεια τους διοργανωτές του Miami Open ν’ αναβάλλουν το ματς.

Τσιτσιπάς και Σαποβάλοφ πρόλαβαν να παίξουν τρία games στο μεταξύ τους ματς, μέχρι η βροχή να διακόψει το ματς. Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί το ματς και δύο παίκτες μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής θα συνεχίσουν το Σάββατο (23/3) την αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, το σετ δεν ξεκίνησε καλά για τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος με το… καλημέρα δέχθηκε break από τον Σαποβάλοφ. Ο Καναδός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το break του, διπλασιάζοντας άνετα τα games του. Ο Έλληνας στο τρίτο game ανέβασε ρυθμό και με καλύτερο πρώτο σερβίς, απ’ ότι στο πρώτο, μείωσε το σκορ.

Κατά τη διάρκεια της μικρή διακοπής ανάμεσα στα games, οι πρώτες ψιχάλες έκαναν την εμφάνισή τους κάνοντας επικίνδυνο το court για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Το ματς διεκόπη προσωρινά και στη συνέχεια αναβλήθηκε οριστικά.

Πηγή gazzetta.gr