Σάκκαρη με Κιρστέα στον δεύτερο γύρο του Αμπου Ντάμπι - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Σάκκαρη με Κιρστέα στον δεύτερο γύρο του Αμπου Ντάμπι

Σάκκαρη με Κιρστέα στον δεύτερο γύρο του Αμπου Ντάμπι

5 Φεβρουαρίου 2024 -

Η Σοράνα Κιρστέα ξεπέρασε το εμπόδιο της Καρολίν Γκαρσία με 2-1 σετ και θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στο Αμπου Ντάμπι.

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την πρώτη της αντίπαλο στο 500αρι τουρνουά του Αμπου Ντάμπι.

Αυτή θα είναι η Σοράνα Κιρστέα, η οποία με ανατροπή απέκλεισε την Καρολίν Γκαρσία με 6-7, 6-4, 6-4 σε 2 ώρες και 40 λεπτά.

Στο πρώτο σετ η Κιρστέα αιφνιδίασε την Γκαρσία. Σημείωσε ένα γρήγορο break και προηγήθηκε με 4-1, ωστόσο η Γαλλίδα το πήρε πίσω στο 4-2 και στην πορεία ισοφάρισε σε 4-4. Το σετ πήγε στο tie break το οποίο κατέκτησε η Γαλλίδα με 7-4 στο δικό της σερβίς.

Στο δεύτερο, αμφότερες κράτησαν το σερβίς τους ως το 4-4. Εκεί η Κιρστέα βρήκε break και στο σερβίς της έφτασε σε set point, αλλά η Γκαρσία κράτησε και έφτασε σε break point! Ούτε αυτή όμως κατάφερε να το κλείσει κι έτσι η Ρουμάνα το εκμεταλλεύτηκε και με 6-4 οδήγησε το ματς σε τρίτο σετ.

Στο τρίτο η Κιρστέα ξεκίνησε με break και αυτό το break το κράτησε ως το τέλος, για να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Εκεί θα βρει την Σάκκαρη, με την οποία έχει αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν και μάλιστα έχει δύο νίκες.

Η Ρουμάνα είχε επικρατήσει με 2-0 σετ το 2017 στη Κωνσταντινούπολη και το 2018 στη Ντόχα, αλλά πέρυσι, στο Σινσινάτι, η Σάκκαρη επικράτησε δύσκολα σε τρία σετ.

Πηγή gazzetta.gr