Ρουντ: «Αυτό που συμβαίνει είναι αστείο» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Ρουντ: «Αυτό που συμβαίνει είναι αστείο»

Ρουντ: «Αυτό που συμβαίνει είναι αστείο»

24 Μαρτίου 2024 -

Έξαλλος με τους διοργανωτές του Miami Open ήταν ο Κάσπερ Ρουντ, κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Λούκα Βαν Ας, με τον Νορβηγό τενίστα να έχει πολλά παράπονα αναφορικά με τις καθημερινές ανάγκες των παικτών στο τουρνουά.

Πολλά παράπονα από τους διοργανωτές του Miami Open συνάμα από την ATP είχε ο Κάσπερ Ρουντ, διαμαρτυρόμενος στον διαιτητή του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο Νορβηγός με έντονο ύφος είπε στον διαιτητή του αγώνα:

«Στα τρέιλερ δεν υπάρχουν πετσέτες, δεν υπάρχει κρύο νερό και υπάρχουν μόνο πλαστικές καρέκλες για να αλλάξουμε. Αυτό είναι αστείο. Ερχόμαστε κάθε χρόνο για να παίξουμε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και μας αντιμετωπίζουν έτσι».

Μάλιστα, ο Νορβηγός δεν σταμάτησε εκεί, αναγνωρίζοντας αρχικά πως για τα παράπονα του δεν φταίει ο διαιτητής αλλά οι διοργανωτές του τουρνουά και η ομοσπονδία. «Το ξέρω ότι δεν είναι δικό σου λάθος, αλλά σου λέω πόσο κακό είναι αυτό. Στα λέω για να να τα πεις στην ATP ή σε όποιον είναι υπεύθυνος γι’ αυτό».

Αγωνιστικά ο Κάσπερ Ρουντ επικράτησε του Λούκα Βαν Ας με 7-6(5), 1-6, 6-1, παίρνοντας την πρόκριση στον τρίτο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.



Πηγή gazzetta.gr