Πέθανε ο γνωστόςTikToker «Τζάνε»: Έπεσε από μπαλκόνι στην Ιταλία - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Πέθανε ο γνωστόςTikToker «Τζάνε»: Έπεσε από μπαλκόνι στην Ιταλία

Πέθανε ο γνωστόςTikToker «Τζάνε»: Έπεσε από μπαλκόνι στην Ιταλία

13 Μαρτίου 2024 -

Νεκρός έπεσε νεαρός ο «Τζάνε» σε ταξίδι του με φίλους στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παραγωγός περιεχόμενου από τις πρώτες στιγμές του TikTok στην Ελλάδα ήταν σε περιοχή της Ιταλίας με άλλους TikToker όπως ο «Dream Greek» και ο Χρήστος Κόγιας. Η παρέα ήταν στο χωριό Roghudi Vecchio, όπου ταξίδεψαν για να γυρίσουν βίντεο και να κάνουν διακοπές.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Giorgi Janelidze βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.
Την είδηση του θανάτου του Tzane επιβεβαίωσε με σχετικό του στόρι ο Χρήστος Κόγιας ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία. «Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε.


Λίγο αργότερα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γράφοντας: «Δεν είναι τρολλ ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα!».kopsialis

Ο «Τζάνε» ήταν από τους πιο γνωστούς Fitness Influencers στο ελληνικό TikTok και μεταξύ άλλων παρήγαγε και χιουμοριστικό περιεχόμενο. Τους τελευταίους μήνες είχε ξεκινήσει επιχείρηση με τον «Dream Greek» πουλώντας προϊόντα πρωτεΐνης και μπλουζάκια με την φίρμα τους.

Δείτε μερικά από τα βίντεό του:

Πηγή protothema.gr