Ο παλαιοχριστιανός κατεβαίνει στην πολιτική – Τι αποκάλυψε για νέο κόμμα - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ο παλαιοχριστιανός κατεβαίνει στην πολιτική – Τι αποκάλυψε για νέο κόμμα

27 Μαρτίου 2024 -

Στην πολιτική κατεβαίνει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, από την Κορινθία, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, με ένα νέο κόμμα, στο οποίο θα είναι στέλεχος, να ανακοινώνεται σε λίγες μέρες, όπως αναφέρει.

«Να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας»

 

«Γίνεται συζήτηση να κάνουμε κάποιο κόμμα μειονοτικό για να μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ως παλαιοημερολογίτες και παλαιοχριστιανοί, Ρωμιοί, στην ελληνική πολιτεία και στην Ευρώπη», αποκαλύπτει ο παλαιοχριστιανός.

«Δεν θα είμαι εγώ πρόεδρος, από το βουνό δεν ξέρω αν θα είμαι ο πρόεδρος. Εγώ το βουνό μου δεν το εγκαταλείπω», σημειώνει.

Θέλουν να ενταχτούν και στο Πατριαρχείο της Μόσχας

 

«Είναι στα σκαριά, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί. Πρέπει να κοιτάξουμε αν μπορούμε να ενταχτούμε στο Πατριαρχείο Μόσχας, πώς μπορούν να υπερασπιστούν τον τρόπο ζωής μας», λέει ακόμα για τα φιλόδοξα σχέδια του.

 

Παράλληλα, επισημαίνει πως «στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν υποστεί διωγμό στο παρελθόν. Ως πολίτες, πρέπει να δούμε πώς θα προστατευτούμε από αυτό, γιατί βλέπουμε πως εντείνεται αυτή η κατάσταση. Δεν βλέπουμε να γίνονται σεβαστά τα ιδιαίτερα θρησκευτικά μας πιστεύω».