Νέο Πρόγραμμα Κατάρτισης «Γεωτεχνική Κατάρτιση για Υποψήφιους Νέους Αγρότες» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Νέο Πρόγραμμα Κατάρτισης «Γεωτεχνική Κατάρτιση για Υποψήφιους Νέους Αγρότες»

11 Μαρτίου 2024 -

To Κέντρο Επιμόρφωσης &Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέουΠρογράμματος Κατάρτισης με τίτλο «Γεωτεχνική Κατάρτιση για Υποψήφιους Νέους Αγρότες».

Το πρόγραμμα αφορά σε νέους αγρότες με απολυτήριο Γυμνασίου, που θέλουν να αποκτήσουν την απαραίτητη πιστοποίηση για να ενταχθούνως δικαιούχοι της 3ης προκήρυξης του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Το πρόγραμμα διαρκεί 150 ώρες, από τις οποίες οι 30 ώρες αφορούν σε πρακτική́ εξάσκηση, και αποτελείται από4 θεματικούς άξονες, ως εξής:

 

  1. Φυτική Παραγωγή
  2. Ζωική Παραγωγή
  3. Μελισσοκομία
  4. Αγροτική Οικονομία

 

Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης όπως προβλέπει η σχετική προδημοσίευση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Οι εγγραφές ξεκινούν σήμερα  Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και θα πραγματοποιούνται μέσω του συνδέσμου:https://forms.office.com/e/JbqUMpjwMY.Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 15:00.

Τα μαθήματα ξεκινούν την 1η Απριλίου 2024και θα πραγματοποιούνται διαζώσης στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο (Εσταυρωμένος).

Το κόστος συμμετοχής είναι 450 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή της βεβαίωσης παρακολούθησης είναι η εξόφλησή του.