Νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης στην Κρήτη - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης στην Κρήτη

7 Μαρτίου 2024 -

Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης έρχεται στο φως. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου χειρίζεται με προσοχή τα στοιχεία της υπόθεσης η οποία αποκαλύφθηκε όταν μια 15χρονη κοπελίτσα από τη Βουλγαρία γέννησε πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η ανήλικη που ζει στο Ρέθυμνο με τη μητέρα της και τον 56χρονο σύντροφό της από τη Ρουμανία διαπίστωσε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον έμμηνο κύκλο της. Η μητέρα της τη συνόδευσε σε γυναικολογικό ιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη ήταν έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο μήνα. Ο ιδιώτης ιατρός συνέστησε να δεχθεί η ανήλικη φροντίδα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το μωρό της.

Για την υπόθεση της ανήλικης μητέρας, η οποία δεν έχει διευκρινιστεί εάν είχε επίγνωση της κατάστασής της, ενημερώθηκε το “Χαμόγελο του Παιδιού” που με τη σειρά του ανέφερε το γεγονός στις αρχές, δεδομένου ότι το νεογνό δεν έχει πατέρα.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, τουλάχιστον δύο άνδρες από τη Ρουμανία, ένας 48χρονος και ένας 44χρονος, φέρονταν να είχαν σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Και οι δύο έχουν συλληφθεί με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη.

Η 15χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγο ενώ οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τις πτυχές της υπόθεσης.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως από την πλευρά της 15χρονης ή της μητέρας της δεν έχει υπάρξει καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Πηγή: cretalive.gr