Μυτιλήνη: Εκτός φυλακής η σύζυγος ιδιοκτήτη ταβέρνας που τον περιέλουσε με βενζίνη - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Μυτιλήνη: Εκτός φυλακής η σύζυγος ιδιοκτήτη ταβέρνας που τον περιέλουσε με βενζίνη

Μυτιλήνη: Εκτός φυλακής η σύζυγος ιδιοκτήτη ταβέρνας που τον περιέλουσε με βενζίνη

27 Μαρτίου 2024 -

Ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον σύζυγό της και ιδιοκτήτη ταβέρνας στη .

Την Τρίτη 26  Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Χίου έκλεισε το οικογενειακό δράμα, που οδήγησε,, σε γνωστή ταβέρνα της Μυτιλήνης. Τότε σε ξέσπασμά της η γυναίκα στη διάρκεια ενός ακόμη καβγά με τον σύζυγό της, τον περιέλουσε με βενζίνη με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα που απείλησαν τη ζωή του.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη και αναγνωρίζοντας δύο ελαφρυντικά στην κατηγορούμενη να την καταδικάσει σε πέντε χρόνια φυλάκιση, με αναστολή. Μάλιστα, μετά την έφεση που έκανε, αφέθηκε ελεύθερη.


Στο δικαστήριο ο σύζυγός της με εμφανή τα σημάδια από την επίθεση και με κινητικά προβλήματα, υποστήριξε τη σύζυγό του ενώ και η ίδια στην απολογία της αναφέρθηκε στα προβλήματα με το αλκοόλ που είχε τα τελευταία χρόνια λόγω δύο σοβαρών απωλειών που βίωσε η οικογένεια χάνοντας τα δύο από τα τρία παιδιά της. Ο γιος τους αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο που επανένωσε ξανά την οικογένεια ενώ μετά την ανακοίνωση της απόφασης, οι τρεις τους αγκαλιάστηκαν θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή.
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας παρέστη στη δίκη ως συνήγορος υπεράσπισης της γυναίκας και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόφαση που δίνει την ευκαιρία στην οικογένεια να κάνει αυτή τη νέα αρχή. Όπως είπε μάλιστα ο κ. Κούγιας, σύμφωνα με το aeolos.tv, η οικογένεια θα ανοίξει σε ένα μήνα, ξανά την ταβέρνα, στο κέντρο της Μυτιλήνης. «Θα μαζέψουν τα κομμάτια τους και θα επαναλειτουργήσουν το εστιατόριο όλοι μαζί».

Πηγή protothema.gr