Κ. Μίντλετον: Ο Γουίλιαμ αναλαμβάνει λιγότερες δημόσιες υποχρεώσεις για να βρίσκεται κοντά της – «Μη λειτουργικό» το μικρό σχήμα της μοναρχίας - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Κ. Μίντλετον: Ο Γουίλιαμ αναλαμβάνει λιγότερες δημόσιες υποχρεώσεις για να βρίσκεται κοντά της – «Μη λειτουργικό» το μικρό σχήμα της μοναρχίας

Κ. Μίντλετον: Ο Γουίλιαμ αναλαμβάνει λιγότερες δημόσιες υποχρεώσεις για να βρίσκεται κοντά της – «Μη λειτουργικό» το μικρό σχήμα της μοναρχίας

23 Μαρτίου 2024 -

Μία μέρα μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον επικρατεί συγκίνηση και ο κόσμος δείχνει τη συμπαράσταση του με μηνύματα αγάπης στο διαδίκτυο για καλή ανάρρωση. 

Ανταπόκριση – Βρετανία: Ευδοξία Λυμπέρη

Τα μέσα ενημέρωσης καλούν ιατρούς προκειμένου να γίνει κατανοητό τι σημαίνει ότι η Κέιτ λαμβάνει τη θεραπεία και τι η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει. Παράλληλα, όμως ξεκινά και η κουβέντα για την τύχη της βρετανικής μοναρχίας, όπως διαμορφώνεται με τα νέα δεδομένα. 

Η Κέιτ είναι βασικό μέλος της εργαζόμενης βασιλικής οικογένειας. Η θεραπεία για καρκίνο θα την κρατήσει για άγνωστο διάστημα μακριά από τα δημόσια καθήκοντα της. 

Ο Γουίλιαμ εκ των πραγμάτων αναλαμβάνει λιγότερες δημόσιες υποχρεώσεις προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην Κέιτ και τα τρία παιδιά τους.

Και βέβαια, η κεφαλή του Κράτους, ο ίδιος ο Κάρολος βρίσκεται υπό θεραπεία για καρκίνο ο ίδιος και ασκεί ελάχιστα από τα καθήκοντα του αποφεύγοντας εντελώς τις εμφανίσεις σε πολυπληθείς εκδηλώσεις για την προστασία της υγείας του. 

Η σύζυγος του Καμίλα, έχει αναλάβει μεγάλο μέρος των δημόσιων υποχρεώσεων ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι και η ίδια θα έχει περιορισμούς προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον σύζυγο της. 

Το ήδη μικρό σχήμα της μοναρχίας που επέβαλε ο Κάρολος με τις ηχηρές απουσίες των βασικών μελών φαίνεται μη λειτουργικό και κάνει την απώλεια του Χάρι και της Μέγκαν τώρα πολύ πιο αισθητή.

Προς το παρόν, όλοι παίρνουν μία ανάσα εν όψει του Πάσχα που για τη χώρα είναι την ερχόμενη Κυριακή αλλά μετά τον Απρίλιο θεωρείται βέβαιο ότι θα απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Δείτε τo συγκλονιστικό βίντεο που αποκαλύπτει ότι πάσχει από καρκίνο:

Πηγή ertnews.gr