«Θα δώσουμε το 100% για να πάμε στο EURO» (βίντεο) - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
«Θα δώσουμε το 100% για να πάμε στο EURO» (βίντεο)

«Θα δώσουμε το 100% για να πάμε στο EURO» (βίντεο)

22 Μαρτίου 2024 -

Δεν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Εθνικής ομάδας, , έπειτα από το καθώς κατά λάθος χτύπησε συναγερμός στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να εκκενωθεί η αίθουσα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός ακούγοντάς το να ξαφνιαστεί λέγοντας «Θεέ μου, συγγνώμη» και να αποχωρήσει από την αίθουσα. Λόγω της φασαρίας η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε.

Δείτε την αντίδρασή του στο παρακάτω βίντεο.


Ο Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στον ALPHA έπειτα από το Ελλάδα – Καζακστάν (5-0) ρωτήθηκε για αρκετά πράγματα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας είπε ανάμεσα στα άλλα για:

Τον Μασούρα: Δεν είμαι τόσο εργατικός όσο ο Γιώργος αλλά μπορώ να βάλω κάποια γκολ.

Το τι έκανε τη διαφορά σε αυτό το ματς: Η διαφορά ήταν το ξεκίνημα της ομάδας. Ήταν 25 λεπτά που οι ποδοσφαιριστές ήταν εκπληκτικοί και για αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Την Εθνική και την εικόνα της: Πριν έρθω υπήρχαν παιχνίδια που μπορούσαμε να νικήσουμε. Αυτό που χρειαζόταν ήταν η νοοτροπία για να νικήσουμε αυτά τα ματς. Αποκτήσαμε τη νοοτροπία.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzs0my6o0tl)

Το EURO: Ο βασικός στόχος ήταν το Euro. Τώρα βρισκόμαστε ένα παιχνίδι μακριά. Υπόσχομαι ότι η ομάδα θα δώσει το 100% για να πάμε στο .

Τη Γεωργία και εάν εκείνος είναι MVP: Γνωρίζουμε ότι είναι μία συμπαγής ομάδα και είναι γρήγορη στην επίθεση και στις αντεπιθέσεις. Γνωρίζουμε τα πάντα.

Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Είναι δύσκολο να επιλέξουμε ποιος θα μπει στην ομάδα. Δεν είμαι εγώ ο MVP. MVP είναι οι παίκτες. Η συγκέντρωση είναι πολύ βασικό. Τα παιδιά ξέρουν ότι έχουμε κάνει ένα βήμα και έχουμε ακόμα ένα.

Το ότι είναι μία οικογένεια: Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε είχαμε αποφασίσει ότι θα συμπεριφερόμαστε στους παίκτες όπως θέλαμε να μας συμπεριφέρονται και σε εμάς. Όπως θα θέλαμε να μας φέρονται όταν ήμασταν εμείς ποδοσφαιριστές.

Πηγή protothema.gr