Η ΕΟΕ παρουσιάζει τη νέα Πρωθιέρεια, τις νέες ενδυμασίες των Ιερειών και τις στολές της Ολυμπιακής Ομάδας - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Η ΕΟΕ παρουσιάζει τη νέα Πρωθιέρεια, τις νέες ενδυμασίες των Ιερειών και τις στολές της Ολυμπιακής Ομάδας

Η ΕΟΕ παρουσιάζει τη νέα Πρωθιέρεια, τις νέες ενδυμασίες των Ιερειών και τις στολές της Ολυμπιακής Ομάδας

12 Μαρτίου 2024 -

Στην εκδήλωση θα γίνει για πρώτη φορά η παρουσίαση των νέων στολών των Ιερειών τις οποίες έχει δημιουργήσει η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο κοινό, στις 16 Απριλίου στην Τελετή Αφής της για το .

Επίσης, θα γίνει η παρουσίαση της νέας Πρωθιέρειας, καθώς και του νέου μουσικοσυνθέτη των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας, του καταξιωμένου ενώ θα υπάρχει ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θανάση Βασιλειάδη για όλα τα δρώμενα που ετοιμάζει , για τις δύο Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας, ενώ θα παραστεί και η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα παραβρεθούν και οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες που έχουν προκριθεί έως τώρα στους , θα αποκαλυφθούν οι στολές της Team Hellas για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», που είναι δημιουργία της εταιρείας αθλητικού ρουχισμού 4F, με έξι αθλητές και αθλήτριες να παίζουν το ρόλο των μοντέλων.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα πει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της, οι οποίοι συμβάλλουν καθοριστικά στη στήριξη των αθλητών και των αθλητριών της Προολυμπιακής Ομάδας.


Μυστήριο με μηχανή που πέρασε ένα λεπτό πριν την έκρηξη που διέλυσε αυτοκίνητα και σπίτια στην Καλλιθέα – Δείτε βίντεο

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα Υδρα που βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα

Νέα ντοκουμέντα από τη δράση μελών της συμμορίας που νόθευε καύσιμα και ποτά – Μεταφέρουν διαλύτες σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο

Πηγή protothema.gr