Εξιχνιάστηκε απάτη με την πώληση οχήματος - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Εξιχνιάστηκε απάτη με την πώληση οχήματος

Εξιχνιάστηκε απάτη με την πώληση οχήματος

31 Μαρτίου 2024 -

Σε χρόνο- ρεκόρ κατάφεραν οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Κηρύκου να εξιχνιάσουν την απάτη σε βάρος μιας κατοίκου της Ικαρίας που θέλησε να αγοράσει ένα όχημα μέσω αγγελίας που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να εντοπίσουν την δράστιδα σε περιοχή της Καρδίτσας.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων, μέχρι στιγμής, με τον οποίο συμφώνησε να πληρώσει 8.000 ευρώ για την αγορά του οχήματος. Εκείνος της ζήτησε να στείλει το ποσό σε ταχυδρομικές επιταγές στο όνομα της γυναίκας από την Καρδίτσα, πράγμα που έκανε χωρίς όμως να έχει συνέχεια η αγοραπωλησία, καθώς ο «πωλητής» διέκοψε την επικοινωνία.

Κατά την διερεύνηση της καταγγελίας του θύματος, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν την γυναίκα που παρέλαβε το χρηματικό ποσό και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην Καρδίτσα. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν στα χρονικά όρια του αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, με την έρευνα να συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός της που φερόταν ως πωλητής.
Πηγή protothema.gr