Διαψεύδει δημοσιεύματα περί συνάντησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το πόρισμα των Τεμπών - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Διαψεύδει δημοσιεύματα περί συνάντησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το πόρισμα των Τεμπών

Διαψεύδει δημοσιεύματα περί συνάντησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το πόρισμα των Τεμπών

13 Μαρτίου 2024 -

Διαψεύδει η Εισαγγελία του ολιγάριθμα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που αναπαράγουν δήθεν τα όσα ελέχθησαν χθες από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, όταν παρέλαβε το πόρισμα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση των Τεμπών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του του εκπρόσωπος Τύπου της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, Αντεισαγγελέας Κωνσταντίνου Τζαβέλλα «η αλήθεια των όσων διαμείβονται εκάστοτε στο γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αποτυπώνεται σε σχετικά δελτία τύπου-ανακοινώσεις της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου» και προσθέτει ο κ. Τζαβέλλας: «Ειδικά, για το πιο πάνω ζήτημα παραπέμπουμε στις δημοσιευθείσες επίσημες δηλώσεις των βουλευτών/εκπροσώπων του -Π.Σ. μετά τη συνάντησή μας, όπως και για τα διαμειφθέντα κατά την κατάθεση του σχετικού πορίσματος του ΚΚΕ, στις δηλώσεις, μετά τη συνάντησή μας, του κ. Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ».


Υπερήφανοι για τις επιχειρήσεις της πατρίδας μας, λέει ο Δένδιας για την πρώτη εμπλοκή της φρεγάτας Ύδρα στον Κόλπο του Άντεν

Στα ύψη και φέτος τα ναύλα παρότι έπεσαν οι τιμές στα καύσιμα

The Godfather: 52 χρόνια από το αριστούργημα του Κόπολα – Η Μαφία, η οικογένεια και ο παραλληλισμός με την ισχύ των ΗΠΑ

Πηγή protothema.gr