Δήμος Ηρακλείου: Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου για την πρόκριση στο σχολικό Final 4 - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Δήμος Ηρακλείου: Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου για την πρόκριση στο σχολικό Final 4

19 Μαρτίου 2024 -

Συγχαρητήρια επιστολή προς το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου για την πρόκριση της ομάδας βόλεϊ στο Final 4 του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου, απέστειλε εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείουο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης.

 

Η επιστολή έχει ως εξής:

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου και από εμένα προσωπικά, στο 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου για την πρόκριση της ομάδας βόλεϊ κοριτσιών στο final 4 όπου και θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Αξίζουν τα εύσημα της Δημοτικής Αρχής τόσο οι μαθήτριες-αθλήτριες σας, όσο και η διεύθυνση με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τις σπουδαίες επιτυχίες σας.

Η κατάκτηση του Παγκρητίου πρωταθλήματος αλλά και η πρόκριση στο Final 4, εύχομαι να είναι μόνο η αρχή της πορείας μέχρι την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Τιμά ιδιαίτερα τον Δήμο Ηρακλείου, τα σχολεία του να λαμβάνουν τέτοιες σπουδαίες διακρίσεις και δείχνει ότι το δημοφιλές άθλημα έχει γερά θεμέλια στην πόλη μας και λαμπρό μέλλον.

Εύχομαι στα παιδιά να συνεχίσουν έτσι, με διακρίσεις στον αθλητισμό και στην κοινωνία όπως το αξίζουν.

 

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Γιάννης Τσαπάκης