Δήμος Γόρτυνας: Διερευνά την δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Δήμος Γόρτυνας: Διερευνά την δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης

15 Μαρτίου 2024 -
Συνάντηση Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), Ευάγγελο Καραμίντζιο
 Με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Ευάγγελο Καραμίντζιο, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, ο Δήμαρχος Γόρτυνας Μιχάλης Κοκολάκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Αθήνα.
 Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το ζήτημα της δημιουργίας γωνιών ανακύκλωσης στον Δήμο Γόρτυνας (οργανωμένοι χώροι εναπόθεσης ανακυκλώσιμων αστικών αποβλήτων), της προμήθειας κάδων και απορριμματοφόρου ειδικού για βιοαπόβλητα.
 “Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουμε για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της ανακύκλωσης στον Δήμο μας, είχαμε μια ιδιαιτέρως εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, κ. Καραμίντζιο. Συνεχίζουμε να διερευνούμε κάθε δυνατότητα και στοχεύουμε στην αξιοποίηση κάθε εργαλείου, ώστε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις του Δήμου μας στον τομέα της ανακύκλωσης” τόνισε ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης.