Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θύμωσε μετά από άσχημο φάουλ του Ντένις Σρέντερ – Το «ιστορικό» του προκλητικού Γερμανού - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θύμωσε μετά από άσχημο φάουλ του Ντένις Σρέντερ - Το «ιστορικό» του προκλητικού Γερμανού

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θύμωσε μετά από άσχημο φάουλ του Ντένις Σρέντερ – Το «ιστορικό» του προκλητικού Γερμανού

22 Μαρτίου 2024 -

Στην επιστροφή του ο με σκορ 115-108.

Πέραν της γενική του εμφάνισης ο «Greek Freak» έπαιξε δυνατή άμυνα πάνω στον Ντένις Σρέντερ στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο Γερμανός γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς να πέσει στο παρκέ. Αυτό προκάλεσε παράπονα από την πλευρά του Γερμανού, ωστόσο δεν φάνηκε να υπάρχει συνέχεια στη φάση.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzvpncxwarl)

Ωστόσο φαίνεται πως του το… κράτησε, με τον Σρέντερ να ρίχνει κάτω τον Αντετοκούνμπο στα μισά του δωδεκαλέπτου. Αρχικά ο Έλληνας σταρ των Ελαφιών φάνηκε να μην έχει όρεξη για κάτι παραπάνω, με τον Κράουντερ να τον υπερασπίζεται. Λίγο έλλειψε όμως να πιαστεί και ο ίδιος στα χέρια με τον Γερμανό γκαρντ, κάτι το οποίο απέτρεψαν οι πιο ψύχραιμοι.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzwbqdxp4tl)

Ο προημιτελικός του Eurobasket 2022 και ο προκλητικός Σρέντερ

Σε ένα κακό παιχνίδι για την εθνική Ελλάδας στο Eurobasket του 2022 ο Ντένις Σρέντερ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην άνετη νίκη των μετέπειτα πρωταθλητών κόσμου στο Mundobasket του 2023, αλλά δεν είχε ολοκληρώσει την αναμέτρηση μιας και αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή.

Ο νυν παίκτης των Νετς έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, ωστόσο σε ένα τελειωμένο ματς προκαλούσε τόσο τους αθλητές και το τεχνικό τιμ, όσο και τους Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο αλλά και εκείνους που παρακολουθούσαν τηλεοπτικά την αναμέτρηση.

Πηγή protothema.gr