Γαλανόλευκη 1,5 στρέμμα θα κυματίσει στο λιμάνι του Ηρακλείου! - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Γαλανόλευκη 1,5 στρέμμα θα κυματίσει στο λιμάνι του Ηρακλείου!

22 Μαρτίου 2024 -

Για ρεκόρ Γκίνες είναι η ελληνική σημαία, που θα υψωθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Η γαλανόλευκη έχει διαστάσεις 32Χ45, και 1.440 τ.μ., δηλαδή έχει έκταση περίπου 1,5 στρέμμα!

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ανήκει στην οικογένεια Καλαθάκη, για να τονιστεί το μήνυμα της διπλής γιορτής του Ελληνισμού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την ανύψωση της τεράστιας ελληνικής σημαίας θα χρειαστούν δύο γερανοί που θα επιστρατευτούν από τον επαγγελματία Τάσο Σφακιανάκη, ενώ για την όλη διαδικασία, είναι ενημερωμένο τόσο το Λιμεναρχείο όσο και ο ΟΛΗ.
Η ανακοίνωση της οικογένειας Καλαθάκη:

 

Με αφορμή τον εορτασμό επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 τη Δευτέρα 25 Μαρτίου και ώρα 11:00 πμ. στο λιμάνι Ηρακλείου Κρήτης (μπροστά από το Λιμεναρχείο) θα υψωθεί η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο πλαίσιο κοινωνικής, εθνικής και παιδαγωγικής ευθύνης της οικογένειας Καλαθάκη και της Kappa Studies.

 

Η 25η Μαρτίου αποτελεί μία μεγάλη, διττή εορτή για τον ελληνισμό.

 

Παράλληλα με τον εορτασμό του ξεσηκωμού των Αγωνιστών του 1821, εορτάζεται από την Ορθόδοξη Εκκλησία και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.

 

Η οικογένεια Καλαθάκη Τιμώντας τους αγωνιστές της επανάστασης και την ορθόδοξη πίστη μας, προσδίδοντας στη μέρα την αίγλη που της αναλογεί, θα υψώσει στο λιμάνι του Ηρακλείου ελληνική σημαία διαστάσεων 32×45 (1440 τ.μ.). 

Πηγή: ekriti.gr